Crowdfunding

Geef de aarde terug aan zichzelf!

Geloof jij ook in de overvloed aan mogelijkheden van Hof van Moeder Aarde? Kan en wil je geld investeren in een duurzame toekomst? Investeer dan in Hof van Moeder Aarde!

Investeringsmogelijkheden

Je kunt Hof van Moeder Aarde op dit moment alleen financieel steunen door geld aan Stichting Hof van Moeder Aarde te schenken. Hoe we binnen de kaders van artikel 3:5 van de Wet op het financieel toezicht onderhands geld van derden kunnen lenen, zijn we op dit moment aan het onderzoeken.

Schenken aan Stichting Hof van Moeder Aarde

Wordt vriend van Stichting Hof van Moeder Aarde door jaarlijks een bedrag van €.50 per persoon te schenken. Schenk je € 500 of meer ineens, dan wordt je vriend voor het leven! Als tegenprestatie trakteren we je eens per jaar op het Hof van Moeder Aarde Festival. Dat is een dag met allerlei proeverijen van al het goede dat Hof van Moeder Aarde te bieden heeft: rondleidingen, biologisch eten van eigen land, lezingen, workshops en muziek.

Wat doen we met dit schenkgeld?

Met het aan de stichting geschonken geld lossen we een deel van de hypotheek op de grond onder Hof van Moeder Aarde af. De stichting verpacht deze grond aan de coöperatie, onder voorwaarde dat de grond ecologisch verantwoord beheerd wordt. De coöperatie betaalt hiervoor jaarlijks pacht aan de stichting en blijft hiermee doorgaan, ook als de voor de aankoop van de grond benodigde leningen zijn afgelost. Tegen die tijd zal de stichting de pachtopbrengsten gebruiken om nieuwe gronden aan te kopen en te verpachten aan mensen die de grond ecologisch verantwoord beheren. Op die manier geven we de aarde beetje bij beetje terug aan zichzelf.

Hoe werkt het?

Maak € 50 of meer over op bankrekening NL55 TRIO 0391 1939 37 t.n.v. Stichting Hof van Moeder Aarde onder vermelding van je naam en e-mail adres. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen op Hof van Moeder Aarde en nodigen we je uit voor het jaarlijkse Hof van Moeder Aarde Festival.

Lenen aan coöperatie Hof van Moeder Aarde

Wil je geld aan coöperatie Hof van Moeder Aarde lenen? Dan horen of lezen we dat heel graag, maar vragen we je tegelijkertijd om nog even geduld te hebben. We zijn op dit moment namelijk aan het onderzoeken of en zo ja, hoe dat binnen de kaders van artikel 3:5 van de Wet op het financieel toezicht nog mogelijk is.