Lach de Aarde vrij – crowd-fun comedy-avond

Vrijdag 8 december, aanvang: 18:00 uur, einde ca. 21:30 uur. La Cantina en Amethist. Gratis entree.

Dit is de tweede van drie activiteiten in het kader van onze crowd-fun-actie We maken de aarde weer het hof! Het programma bestaat uit een eenvoudig 2-gangen diner, een (nadere) kennismaking met de mensen achter Hof van Moeder Aarde, een presentatie over waarom en hoe we de grond onder Hof van Moeder Aarde praktisch onverkoopbaar willen maken en een benefiet comedy-avond.

We streven naar een line up met 8 stand-up comedians die elk 8 minuten hun unieke kijk op zichzelf en/of de wereld met ons delen.

In de line up in elk geval:

  • MC Jeroen Arents;
  • Astrid van de Kerkhof, stand up comedian i.o.;
  • Arnold Heijmen, komiek uit Hengelvelde;
  • Deva Glamedia en Arjuna;
  • Joyce Hellendoorn en Janina Stopperka als De Brave Burger Dames;
  • Arjan Verschuur, winnaar Utrechts Kleinkunst Festival 2011.

Voor deze comedy-avond zoeken we nog 1 à 3 komische talenten/stand up comedians die 8 minuten hun unieke kijk op zichzelf en/of de wereld met ons willen delen. Ben jij een van deze komische talenten? Neem dan s.v.p. via het contactformulier hiernaast contact met ons op.

Contactformulier

12 + 5 =

Meld je aan voor deze speciale crowd-fun comedy-avond via het onderstaande contact-formulier.

De toegang tot deze avond is gratis. In de loop van de avond zullen we je wel vragen of je wilt overwegen om met een schenking of lening een financiele bijdrage te leveren aan het doel van onze crowd-fun-actie. Dat doel is het uit de handel halen van de grond onder Hof van Moeder Aarde, zodat we deze zonder financiële last aan volgende generaties door kunnen geven.

6 + 15 =