Kijk de Aarde vrij – crowd-fun film-middag

Zondag 17 december 2023. Aanvang: 12:30 uur, einde ca. 16:00 uur. La Cantina en Amethist. Gratis entree.

Dit is de derde van drie activiteiten in het kader van onze crowd-fun-actie We maken de aarde weer het hof! Het programma bestaat uit een eenvoudige 2-gangen lunch, een (nadere) kennismaking met de mensen achter Hof van Moeder Aarde, een presentatie over waarom en hoe we de grond onder Hof van Moeder Aarde praktisch onverkoopbaar willen maken en een film-middag.

The Biggest Little Farm

Wanneer John en Molly Chester door een belofte aan hun hond, noodgedwongen hun appartement in Los Angeles verlaten, worden ze in staat gesteld een dor stuk Californische grond van maar liefst 81 hectare te kopen en dat om te toveren tot een ecovriendelijk paradijs.

Tien jaar lang legt John, die professioneel natuurfilmer is, het wel en wee op de gevoelige plaat vast. De opnames van de flora en fauna die de boerderij overspoelen, zijn schitterend. Nog inspirerender is echter de filosofische ondertoon van de film, die aan het denken zet over de aard van de natuur en onze omgang daarmee.

Hieronder kun je de trailer bekijken. De hele film is ook nog op netflix te zien.

Meld je aan voor deze speciale crowd-fun film-middag via het onderstaande contactformulier 

De toegang tot deze filmmiddag is gratis. In de loop van de middag zullen we je wel vragen of je wilt overwegen om met een schenking of lening een financiele bijdrage te leveren aan het doel van onze crowd-fun-actie. Dat doel is het uit de handel halen van de grond onder Hof van Moeder Aarde, zodat we deze zonder financiële last aan volgende generaties door kunnen geven.

9 + 15 =