Joiken à la Joyke – Joyce Hellendoorn

Zondag 19 maart, vrijdag 14 april, zaterdag 20 mei: 10:00 – 17:00 uur, Amethist. Bijdrage: € 96.

Over Joiken

Voor mij persoonlijk is dit de meest vrije manier van zingen waar ik me erg mee verwant voel en wil ik het plezier om je hier aan over te geven graag doorgeven. Ik hou ervan om in te kunnen tappen op een muzikale bron die altijd aanwezig is. Wat er uit jou persoonlijk als instrument zal gaan komen zal een verrassing zijn. Onze ziel heeft zo haar muzikale herinnering die voor iedereen uniek is en daarmee, voor mijn gevoel, los staat in welke cultuur je vandaag de dag leeft. Ik ga je dus geen trucje leren maar breng je wel diep in je gronding en je bekken zodat de klanken die resonerend vanuit je lichaam, ziel en wezen zullen opwellen. Althans, ik hoop dat ik je daar op zijn minst aan kan laten proeven zodat er iets van deze magie open kan gaan ook in jouw stem.

Over Joyce Hellendoorn

De stem is voor mij persoonlijk het meest directe medicijn omdat er in onze stem niets te verhullen valt. Ik weet hoe het is om angst te hebben voor mijn eigen kracht en om mijn stem niet te durven gebruiken. En ik weet tevens wat voor een bevrijding het is om de liefdevolle confrontatie aan te gaan met deze ongegronde soms hardnekkige angsten om uiteindelijk te ervaren hoe krachtig de resonantie van de stem is.

Naast stemwerk ben ik ook geschoold in kunstzinnig dynamische coaching, ademwerk, reading & healing en systemisch werk. Tevens ben ik zangeres, kunstenares en auteur en ben daarmee in staat jou op een speelse en creatieve manier te kunnen begeleiden met een werkvorm die jou past.

www.voicemedicine.nl

Datum: zondag 19 maart, vrijdag 14 april, zaterdag 20 mei 2023.

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 9:30 uur inloop.

Plaats: workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Bijdrage: € 96,-.

Organisatie: Joyce Hellendoorn

Vooraf aanmelden: Ja, bij Joyce Hellendoorn via onderstaand aanmeldingsformulier.

Aanmeldingsformulier voor workshop Joiken

Voor welke datum wil jij je aanmelden?

9 + 5 =