Event

Laden Evenementen

« All Evenementen

Sjamanistische Zomerweek

augustus 2 @ 10:00 am - augustus 9 @ 1:00 pm | €337,50

Beleef de natuur van binnenuit!

Tijdens de Sjamanistische Zomerweek geven we iedere ochtend van 10:00 tot 13:00 uur een mini-workshop. In deze mini-workshops onderzoek, ontdek en ontwikkel je spelenderwijs de verbinding met het levenswiel, de vier elementen, half edelstenen, bomen en krachtdieren. Daarbij maken we onder meer gebruik van mini-opstellingen en oefeningen uit de Soul Voice-methode. Meteen aansluitend op de zomerweek kun je op zaterdag 9 augustus deelnemen aan een zweethut-ceremonie.

De dagen rondom en tussen de workshop kun je in je eigen tentje, camper of caravan op Hof van Moeder Aarde verblijven. Genieten van de rust en groene ruimte op het terrein. Ontspannen in het zwembad. Gelijkgestemden ontmoeten op het gezellige terras van La Cantina of bij een kampvuurtje.

Je zorgt zelf voor je ontbijt en lunch. In onze hofwinkel zijn biologische levensmiddelen verkrijgbaar. ’s Avonds eten we samen.

Begeleiding

De workshops worden gegeven door Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur. Ze wonen en werken beiden op Hof van Moeder Aarde en hebben jarenlange ervaring in het werken in verbinding met de krachten van de windrichtingen, elementen, stenen, bomen en dieren. Joyce is werkzaam als Soul Voice Practitioner en Teacher. Arjan is werkzaam als begeleider van familieopstellingen en Soul Voice Practitioner.

Investering

Investering: € 250 voor deelname aan de mini-workshops en het avond-programma en € 87,50 voor 5 warme biologische maaltijden. Deze kosten zijn exclusief deelname aan de zweethut-ceremonie en je verblijf op Hof van Moeder Aarde. Je zorgt ook zelf voor je ontbijt en lunch. In onderling overleg kun je daar samen met de andere deelnemers van genieten.

Meer informatie en aanmelden voor de workshops

Voor meer informatie en aanmelden voor de workshops neem je contact op met arjan@hofvanmoederaarde.nl.

Je verblijf op Hof van Moeder Aarde boeken

Klik hier om je verblijf op de camping te boeken.