Event

Laden Evenementen

« All Evenementen

Evenement Navigation

Expression into Freedom – Zomerweek

juli 19 @ 8:00 pm - juli 25 @ 12:00 pm | €337,50

Onder de titel “Expression into Freedom” organiseren Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur van zondag 19 t/m zaterdag 25 juli een bevrijdende zomerweek. Een week om gelijkgestemden te ontmoeten, spelenderwijs vrijer te worden in het gebruik van je stem en door middel van je stem oude patronen los te laten.

Op zondag 19 juli beginnen we ’s avonds met een check-in. Van maandag t/m vrijdag geven we iedere ochtend een mini-workshop van 3 uur. Daarbij laten we je onder andere kennis maken met oefeningen uit de Soul Voice(r)-methode, stem-opstellingen, ademwerk, de creatieve kracht van het woord en therapeutic acting. ’s Middags ben je vrij om je eigen gang te gaan. Bijvoorbeeld in het zwembad of in de bossen in de omgeving. Aan het begin van de avond ontmoeten we elkaar weer bij de gezamenlijke warme maaltijd. Aansluitend nodigen we je uit om nog 1 a 1,5 uur – actief of passief – te genieten van samenzang, een klank-concert, intuitieve klank en beweging, klank-massage en een bonte avond. We sluiten de week op zaterdag 25 juli ‘ s morgens af me een laatste sharing circle. Het wordt – kortom – een week vol ‘good vibrations’.

Resoneert dit bij je? Meld je dan aan voor deze heerlijke zomerweek door een email te sturen naar arjan@hofvanmoederaarde.nl.

Investering: € 250 voor deelname aan de mini-workshops en het avond-programma en € 87,50 voor 5 warme biologische maaltijden. Deze kosten zijn exclusief je verblijf op Hof van Moeder Aarde. Je zorgt ook zelf voor je ontbijt en lunch. In onderling overleg kun je daar samen met de andere deelnemers van genieten.