Bezielde Body Boost – Thema ‘Ontluikende Mogelijkheden’ – Johan, Marjon en Monique

Zondag 3 maart 2024: 10:00 – 17:00 uur, Amethist. Bijdrage: € 65 of € 85.

Bezielde Body Boost

De Bezielde Body Boost workshops zijn er voor iedereen die zijn lijf als een bron van bezieling en ontwikkeling wil ervaren. Je mag je hoofd laten rusten en de impulsen van je lichaam ontdekken.

We noemen het Bezielde Body Boost vanwege de moeiteloosheid waarmee we ons lijf, onze beweging en adem verkennen en verdiepen. En verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, ontroering, ontspanning en heelheid. In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding gevoeld worden.

Thema ‘Ontluikende Mogelijkheden’

–  De kiemen koesteren –

Als de nieuwe kiemen in de natuur bovengronds komen is het nog niet direct zichtbaar welk gewas er precies groeit. Zo kunnen we als mens na een periode van rust en stilte ook weer nieuwe energie gaan voelen. Misschien ken je wel dat je ‘zin’ hebt, maar je weet nog niet precies waarin. Je ervaart toenemende vitale energie die zich een weg naar buiten baant en een vorm zoekt. Dat is de energie van de prille lente, vol belofte, maar nog niet zichtbaar.

In deze tijd van het jaar is het belangrijk dat je die nieuwe levensenergie koestert, aandacht geeft en er voorzichtig mee omgaat, zonder nog al teveel te sturen. Op een precieze en harmonieuze manier de energie verzamelen, containen, en nog niet te veel actief vormgeven, zodat het juiste kan rijpen. Deze dag maken we contact met onze vitale energie en onderzoeken we de ontluikende mogelijkheden door ons lichaam wakker te maken.

Johan Meijen geniet er van om groepen mensen in hun lijf te brengen en op een integere en betrokken manier met anderen samen te werken.

Marjon van Opijnen brengt beweging en houd er van thema’s die spelen te onderzoeken met het lichaam als belangrijk kompas.
Monique van Laerhoven houd van werken met het lichaam als bron van wijsheid om naar te luisteren. En van de oneindig veel mogelijkheden die het lichaam heeft om expressie te geven aan wat er in je leeft.

Praktische details

Datum: zondag 3 maart 2024.

Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur. Vanaf 9:30 uur inloop.

Plaats: workshopruimte Amethist op Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede.

Lunch: in de vorm van een pot-luck. Iedereen neemt iets mee wat samen gedeeld wordt.

Bijdrage: Standaard € 85. Een beperkt aantal budget ticket van € 65 zijn beschikbaar  voor jongeren tm 30 jaar en mensen met beperkte financiële middelen. We vertrouwen erop dat je dit ticket alleen koopt als het voor jou is – geen vragen gesteld.

Organisatie: Johan Meijen

Deze workshop zit vol, eerstvolgende workshop is zondag 9 juni 2024 met het thema “In volle bloei”

Klik hier om naar de workshop van 9 juni te gaan!